18 septembrie 2023, 12:30 Sănătate views 11823
Ardeiul iute iti poate salva viata. Efectele lui sînt incredibile!
18 septembrie 2023, 12:30 Sănătate views 11823

Ardeiul iute iti poate salva viata. Efectele lui sînt incredibile!

Ardeiul iute nu este doar un condiment, ci si un medicament extrem de util. Stiai ca poti opri un atac de сord folosind ardei iute? Ei bine, este o metoda garantata de medicii naturisti, deci e bine sa o stii.

Celebrii doctori John Christopher si dr. Richard Schulze au facut ani de zile studii pe efectele ardeiului iubite asupra organismului si au descoperit lucruri senzationale.

„In cei 35 de ani de meserie nu am pierdut niciun pacient cu atac de cord, iar motivul este ca, de cate ori sînt chemat in astfel de cazuri de urgenta, daca persoana inca mai respira, ii dau sa bea o cana cu ceai de cayenne (1 lingurita la o cana de apa fierbinte). In cateva minute, pacientul este deja pe picioare. Este unul dintre cele mai rapide remedii care pot fi administrate in astfel de situatii limita. Ceaiul cald de cayenne deschide structura celulelor si merge direct la inima prin sistemul arterial, hranindu-l", sustine dr. Christopher.

Acesta spune ca ardeiul cayenne produce un efect de echilibrare a presiunii sangelui din cap pana in picioare, scrie andreilaslau.ro. Acesta ridica presiunea de pe zona hemoragica, permitand sangelui sa se coaguleze rapid.

John Christopher sustine, de asemenea, ca oricare dintre noi putem folosi acest remediu atunci cand ne aflam in preajma unei persoane care a suferit un atac de cord. Daca persoana este inconstienta, se pun cateva picaturi de extract de ardei iute sub limba pacientului.

Pentru a prepara acest extract extrem de util si pe care bine sa il ai intotdeauna in casa, la indemana, ai nevoie de pudra de ardei rosu, de 2 ardei iuti proaspeti, de alcool dublu radinat si de o sticla de un litru.

Umple un sfert din recipientul de sticla cu pudra de ardei Cayenne si se pune suficient alcool pentru a acoperi pudra, scrie sursa citata. Zdrobeste cei doi ardei Cayenne proaspeti si adauga alcool asa incat amestecul sa aiba o textura asemanatoare unui sos.

Toarna amestecul in sticla de un litru si completeaza cu alcool asa incat recipientul sa fie plin. Inchide cu un dop ermetic si, din cand in cand, agita pe timpul zilei sticla. Lasa tinctura la macerat timp de 28 de zile, apoi se strecoara compozitia cu ajutorul unei bucati de tifon. Pastreaza tinctura intr-o sticla inchisa la culoare, la loc uscat si intunecos.

Si pentru ca spuneam ca acest amestec trebuie folosit la persoanele care au suferit un atac de cord, e bine sa stii ca trebuie sa ii administrezi de la 5 pana la 10 picaturi din aceasta tinctura. Dupa 5 minute, adauga alte 5-10 picaturi si vei vedea ca starea persoanei afectate se imbunatateste, scrie Healthy Food Team.

Sursa: www.ele.ro

Cuvinte cheie:

alimentatie , sanatate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
2253 locuitori

Purcari este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Din componenţa comunei fac parte localităţile Viişoara și Purcari. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Ștefan Vodă și la 114 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2253 de oameni. Satul Purcari a fost menționat documentar în anul 1560.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.