05 martie 2024, 14:30 Sănătate views 8421
Află cum previi îmbolnăvirea cînd lucrezi prea mult la serviciu
05 martie 2024, 14:30 Sănătate views 8421

Află cum previi îmbolnăvirea cînd lucrezi prea mult la serviciu

Orele acumulate pe săptămînă petrecute pe scaun la locul de muncă nu sînt deloc benefice pentru sănătate.

Timpul pe care ți-l petreci stînd jos nu poate fi redus, dar evită să te îmbolnăvești, ridicîndu-te de pe scaun din oră în oră. Chiar și cinci minute de mișcare sînt foarte bune pentru organism și, implicit, pentru sănătate. De asemenea, mouse-ul și tastatura sînt pline de bacterii care sînt prezente pe lucrurile de pe biroul tău. Șterge zilnic biroul, mouse-ul și tastatura cu spirt pentru a reduce riscul de îmbolnăvire.

Conform clickpentrufemei.ro, pentru a evita îmbolnăvirea, consumă multă apă, spală-te pe mîini de mai multe ori pe zi și mănîncă fructe bogate în vitamina C și antioxidanți.

Bacteriile sînt peste tot și îți vor ataca sistemul imunitar. Pentru a evita îmbolnăvirea, evită mîncarea prăjită, practică sport, spală-te de mîini de mai multe ori pe zi și mănîncă fructe bogate în vitamina C și antioxidanți.

Sursa: realitatea.net

Cuvinte cheie:

sanatate , lucru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
596 locuitori

Alexandru cel Bun este un sat din cadrul comunei Voloviţa, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Soroca și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 596 de oameni. Satul Alexandru cel Bun a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.