Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 decembrie 2016, 15:45 Artele decorative views 5414
Consiliul Veteranilor din orașul Ialoveni – surprinși de băștinașii migranți peste hotare (foto)
30 decembrie 2016, 15:45 Artele decorative views 5414

Consiliul Veteranilor din orașul Ialoveni – surprinși de băștinașii migranți peste hotare (foto)

În seara de 28 decembrie 2016, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, veteranii din orașul Ialoveni au avut parte de o surpriză deosebită din partea Primăriei Ialoveni și a bunilor prieteni ai orașului nostru.

Veteranii au primit felicitări și le-au fost aduse în dar colete cu produse alimentare pentru masa de sărbătoare, transmise de Tatiana Nogailic, migrantă din raionul Ialoveni în Italia, care este o persoană foarte activ implicată în acțiunile de caritate și nu ezită niciodată să-și aducă contribuția pentru a-i ajuta pe cei de acasă, din Moldova, în special pe cei din Ialoveni.

„Sincere multumiri Doamnei Tatiana Nogailic din partea Primăriei Ialoveni și a Asociatiei Veteranilor, pentru clipele de bucurie aduse acestor persoane în etate (au fost transmise produse alimentare și distribuite 27 de colete)", a menționat primaru.

În contextul inițiativei respective, veteranii au avut parte și de un concert din partea copiilor.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

migratie , diaspora , localitati , Ialoveni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1836
Populația:
2224 locuitori

Ştefăneşti este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Prodăneştii Vechi și Ştefăneşti. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Florești și la 106 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2224 de oameni. Satul Ștefănești a fost menționat documentar în anul 1836.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.