Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 decembrie 2015, 15:47 Românismul unor moldoveni views 7047
Tîrg de caritate la Rîșcani
23 decembrie 2015, 15:47 Românismul unor moldoveni views 7047

Tîrg de caritate la Rîșcani

La 20 decembrie 2015, Clubul Femeilor din Rîşcani a organizat un tîrg de caritate în ajunul sărbătorilor de iarnă. Holul Casei de Cultură a primit mulţimea de oameni care au venit la eveniment. Programul tîrgului a inclus: Întîlnire cu Moş Crăciun, unde copiii au recitat poiezii şi au primit cadouri; Loterie cu multe cadouri; Băuturi fierbinţi cu prăjituri de Crăciun; Vînzare de haine, suvenire de Crăciun; un program divers de activităţi pentru copii.

Toate sursele adunate vor merge în fondul Clubului de Femei Rîşcani pentru a ajuta persoanele singuratice în etate din or.Rîşcani.

Deja de trei săptămîni şase bătrîni beneficiează de un prînz fierbinte o dată pe săptămînă.

Sursa: artinfinit.md

Cuvinte cheie:

tirg , caritate , Crăciunul

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
1784 locuitori

Popeştii de Sus este un sat şi comună din raionul Drochia. Popeştii de Sus este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 25 km de orașul Drochia și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1784 de oameni. Satul Popeştii de Sus a fost menționat documentar în anul 1606.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.