Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 ianuarie 2015, 10:12 views 13614
Accident grav in raionul Telenesti (FOTO)
Foto: protv.md
13 ianuarie 2015, 10:12 views 13614

Accident grav in raionul Telenesti (FOTO)

Accidentul s-a produs pe traseul Balti-Sarateni, in jurul orei 16:30.

Potrivit purtatorului de cuvant al IGP, soferul microbuzului Chisinau-Balti a iesit pe contrasens incercand sa faca o depasire dupa care s-a ciocnit violent cu o Skoda, in care se afla o familie: sotul, sotia si copilul de doar 2 ani. Toti 3 au fost internati la spitalul din Telenesti. Dupa impact, microbuzul s-a rasturnat si a ajuns pe marginea unui iaz. In microbuz se aflau 8 pasageri. 5 dintre acestia au fost internati imediat dupa lovitura, iar alti 4, intre si soferul, – mai tarziu, adresandu-se dupa ajutor la spitalul din Balti.

Preliminar, vinovat de producerea accidentului se face vinovat soferul microbuzului. Oamenii legii aduna acum cat mai multe detalii pentru a vedea cum va fi tras acesta la raspundere.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

accident , microbuz , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
1042 locuitori

Antoneşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Leca și Antoneşti. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cantemir și la 115 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1042 de oameni. Satul Antonești a fost menționat documentar în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.