Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 august 2016, 14:45 views 6421
Punctul de trecere Cosăuţi – Iampol şi-a întrerupt temporar activitatea
17 august 2016, 14:45 views 6421

Punctul de trecere Cosăuţi – Iampol şi-a întrerupt temporar activitatea

Din cauza unei defecţiuni tehnice la bacul care asigură transportul peste rîul Nistru, punctul de trecere „Cosăuţi – Iampol" şi-a întrerupt temporar activitatea, transmite IPN.

Activitatea bacului a fost sistată după ce, în după-amiaza zilei de marţi, 16 august, cablul de tracţiune al navei s-a rupt. Marinarii au reuşit să ducă nava şi pasagerii în siguranţă pînă la mal, iar pe parcursul zilei de astăzi, 17 august, urmează ca firul să fie schimbat. Bacul care face accesul între Cosăuţi şi Iampoli este administrat de o companie privată. Circulaţia bacului urmează să fie reluată, cel mai probabil, de mâine dimineaţă.

Participanţii la traficul transfrontalier care şi-au planificat traversarea frontierei prin punctul de trecere nominalizat sunt atenţionaţi să se folosească de serviciile altora, dislocate în proximitate, „Soroca – Ţekinovka" (interstatal) şi „Soroca -Ţekinovka" (local).

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

punct de trecere , activitate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1805
Populația:
36 locuitori

Ceroborta este un sat din cadrul comunei Cruzeşti, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 36 de oameni. Satul Ceroborta a fost menționat documentar în anul 1805.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.