Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 iulie 2020, 16:30 views 3274
Primarul și consilierii săi au primit propunerea de a discuta problemele în public
15 iulie 2020, 16:30 views 3274

Primarul și consilierii săi au primit propunerea de a discuta problemele în public

Consilierul comunei Ivancea, raionul Orhei, Victor Marahovschi, i-a propus primarului de Ivancea și consilierilor săi să discute public întrebările și problemele acumulate.

El a vorbit despre această inițiativă în timpul unei transmisii online de pe o rețea de socializare, transmite Noi.md.

Victor Marahovschi a comunicat că a primit astăzi un telefon de la Televiziunea Centrală din Orhei și a fost rugat să comenteze situația din primăria comunei Ivancea.

"Acest lucru se datorează, probabil, evenimentelor și mitingurilor care au avut loc sîmbătă. În context, aș vrea să mă adresez primarului Ivancea și consilierilor săi și să spun că nu voi comenta situația la telefon, pentru că știu foarte bine cum pot scoate cuvintele din context. Dar sînt gata să mă întîlnesc și să comentez totul și, în afară de asta, să răspund la toate întrebările. Dar, în același timp, fiți pregătiți ca și dvs., și consilierii dvs., să răspundeți la un număr mare de întrebări legate și de depășirea atribuțiilor de serviciu, și de abuz de putere, și de cheltuieli neprevăzute. Prea multe întrebări s-au adunat. Și eu sînt gata să le adresez, precum și sînt gata să răspund la toate întrebările dumneavoastră", a menționat Victor Marahovschi.

Cu toate acestea, el a propus să facă toate acestea în public, pentru ca toată lumea să vadă.

"Trebuie să invităm cetățenii, să filmăm toate acestea pe video, sau să transmitem în direct. Nu contează! Dar trebuie să facem acest lucru în public, pentru că, spre deosebire de unii, eu nu mă ascund în birouri. Am terminat! Aștept răspunsul vostru!", a subliniat consilierul comunei Ivancea, raionul Orhei.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

primar , Ivancea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
1479 locuitori

Rotunda este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Rotunda și Hlinaia Mică. Satul Rotunda este situat la o distanţă de 15 km de orașul Edineț, la 24 km de stația de cale ferată Brătușeni și la 215 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1479 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Rotunda datează din anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.