Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 noiembrie 2020, 09:45 Gustări reci views 3240
Luare de ostatici, la Anenii Noi. Forțele de ordine au intervenit la fața locului
05 noiembrie 2020, 09:45 Gustări reci views 3240

Luare de ostatici, la Anenii Noi. Forțele de ordine au intervenit la fața locului

UPDATE 9:02

Un bărbat a luat cîteva persoane în calitate de ostatici într-o localitate din raionul Anenii Noi. Oamenii legii au fost alertați astăzi, în jurul orei 06:00.

O femeie a comunicat polițiștilor că finul ei, fiind în stare ebrietate, a venit la domiciliul său, manifestînd un comportament agresiv față de membrii familiei. Acțiunile sale se referă inclusiv la minori, transmite zugo.md.

Silvia Vetcu, ofițera de presă a IGP, a comunicat că, preliminar, individul și-ar amenințat fosta soție cu moartea copiilor daca nu se întoarce la el. Actualmente, polițiștii și procurorii au intervenit la fața locului.

Totodată, și specialistul psiholog al Poliției a intervenit la fața locului. Acesta încearcă să îl convingă pe bărbat să elibereze copiii.

8:34

O operațune specială se derulează în aceste momente într-o localitate din raionul Anenii Noi, unde un bărbat ar fi luat ostatici cîteva persoane, printre care și copii.

Se presupune că acesta este în stare de ebrietate, dar și că ar fi o persoană rănită, transmite deschide.md.

Știrea se actualizează.

Sursa: deschide.md

Cuvinte cheie:

Anenii Noi , Ostatici

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1875
Populația:
135 locuitori

Greceni este un sat din cadrul comunei Burlăceni, raionul Cahul. Satul este situat la distanța de 58 km de orașul Cahul și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 135 de oameni. Localitatea Greceni este atestată documentar în anul 1875, fiind înființată pe lîngă o stație de cale ferată.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.