Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 noiembrie 2016, 17:25 Reţete de familie (reţetele bunicii) views 5315
Tîrgul universal „Toamna la Glodeni”
11 noiembrie 2016, 17:25 Reţete de familie (reţetele bunicii) views 5315

Tîrgul universal „Toamna la Glodeni”

Peste 50 de agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Glodeni, Briceni, Rîşcani, Ungheni, Drochia, Rîbniţa şi regiunea Cernăuți, Ucraina, participă la cea de-a V-a ediție a Tîrgului universal "Toamna la Glodeni", ce se desfășoară în perioada 9 – 11 noiembrie.

Expoziția este organizată de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie, sub patronajul președintelui raionului Glodeni şi în parteneriat cu primăria din localitate.

Potrivit Galinei Codiţa, directorul filialei Bălţi a CCI, expoziția „Toamna la Glodeni" demonstrează realizările întreprinderilor autohtone şi reprezintă un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, asimilarea tehnologiilor moderne, stabilirea noilor contacte de colaborare, consolidarea și menținerea dialogului public – privat ş.a.

Programul expoziţional include prezentări de firme, degustări de produse, ateliere de lucru.

Expo-tîrgul universal „Toamna la Glodeni" are drept obiectiv susţinerea agenţilor economici, prin extinderea pieţei de desfacere şi familiarizarea consumatorilor cu produsele şi serviciile autohtone, promovarea mărfurilor de calitate și competitive, stabilirea noilor contacte de afaceri.

Anual, filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie organizează 15 expo-tîrguri specializate și universale, inclusiv 11 - în municipiul Bălți și 4 - în regiune.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

toamna , tirg

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
163 locuitori

Zăicanii Noi este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Teleneşti şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 163 de oameni. Satul Zăicanii Noi a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.