Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
08 septembrie 2015, 17:36 Caleidoscop views 12657
Donații pentru Orfelinatul din satul Tîrnova (Foto)
08 septembrie 2015, 17:36 Caleidoscop views 12657

Donații pentru Orfelinatul din satul Tîrnova (Foto)

Donatiile din cadrul proiectului asociatiei "AssoMoldave": "Prevenirea, este sanatatea", trimise spre Republica Moldova pe data de 28 august 2015 pentru copiii din Orfelinatul din satul Tîrnova, (Donduseni) au ajuns la destinatar.

Au fost donate 57 buc. pastă pentru dinți, 100 - periuțe pentru dinți; 4 kg de săpun lichid pentru igiena personală si 10 cutii cu creioane colorate.

«Nu o sa reușim sa le facem viața mai colorată, stim ca e puțin, dar dacă fiecare din noi s-ar implica să-și ajute aproapele, sa fie mai generos cu acei mai triști ca noi, sa nu uite de unde au pornit, desigur putem aduce o lumina în calea lor si să inteleagă ca NIMENI NU E SINGUR PE PAMINT in 2015» scrie pe rețelele de socializare Tatiana Nogailîc, Președintele Asociației «Assomoldave» din or. Roma.

Sursa: www.facebook.com

Cuvinte cheie:

localitati , Moldova , donatie , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1874
Populația:
124 locuitori

Lipovanca este un sat din cadrul comunei Bilicenii Noi, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Sîngerei și la 121 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 124 de oameni. Satul Lipovanca a fost menționat documentar în anul 1874.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.