Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

Judocanele din Ţaul continuă să obţină succese

Judocanele şcolii sportive din Ţaul continuă să obţină succese. La 24 martie ele au participat la campionatul republican, care a avut loc în Chișinău. Două junioare, discipole ale antrenorului Nicolae Garbuz s-au ales cu locuri premiante. Olivia Bucatari a ocupat locul întîi la categoria de greutate 52 de kg, iar Doina Detişin a ocupat locul cinci la aceiaşi categorie de greutate, avînd ca adversari elevele liceului sportiv republican „Rezerva olimpică”.

A doua zi judocanele au participat deja la campionatul republican la kikboxing, care s-a desfăşurat la Bălţi. Nicoleta Cotun a ocupat locul doi la categoria de greutate 52 de kg, aducînd clubului sportiv „Hai taur”, condus de Nicolae Garbuz, medalie de argint.

La 31 martie ţăulenii au participat la turneul internaţional la judo în Secureni, Ukraina. Andrei Carauş a ocupat locul trei la categoria de greutate 42 de kg.

A urmat campionatul internaţional la lupta naţională „Voievod”, organizat în capitală. În această luptă Ana-Maria Melnic la categoria de greutate 28 de kg şi Nicoleta Cotun la categoria de greutate 50 de kg au ocupat locul întîi. Locul doi a revenit Doinei Detişin şi lui Robertino Zaiaţ, iar pe locul trei s-a plasat Ana Borozan.

La lupta toekvando Nicoleta Cotun, Ana Borozan şi Robertino Zaiaţ din nou au ocupat locul doi la categoriile lor de greutate. Sportivii din Ţaul au fost  premiaţi într-o singură zi cu 8 medalii: 2 de aur, 5 de argint şi una de bronz. Acesta e un mare succes pentru sportivii de la Țaul.

Sursa: tvtvd.3dn.ru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1810
Populația:
333 locuitori

Pripiceni-Curchi este un sat din cadrul comunei Pripiceni-Răzeşi, raionul Rezina. Satul Pripiceni-Curchi este situat la o distanță de 23 km de orașul Rezina și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 333 de oameni. Satul a fost înființat în anul 1810.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.