Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 februarie 2018, 09:50 Muzica clasica views 13571
Renato Usatîi și-a anunțat demisia
13 februarie 2018, 09:50 Muzica clasica views 13571

Renato Usatîi și-a anunțat demisia

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru și primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, a anunțat că săptămîna curentă va demisiona din funcția publică. Politicianul a făcut anunțul în cadrul emisiunii „Politica" de la postul de televiziune TV8.

Liderul PPPN a menționat că demisionează pentru că în timpul apropiat nu poate reveni acasă, iar orașul Bălți are nevoie de un gospodar pe loc. Totodată, Renato Usatîi a menționat că a luat decizia de a demisiona acum pentru a putea fi organizate alegeri anticipate locale anul curent, înaintea scrutinului parlamentar. „Dacă demisionam la sfârșitul lunii aprilie, aceasta însemna că nu puteau fi organizate alegeri locale până în anul 2019", a spus liderul PPPN.

„Demisionînd anume acum, la Bălți vor fi organizate alegeri locale anticipate pe data de 20 mai în aceeași zi pe care a numit-o Comisia Electorală Centrală pentru alegeri în toată țara", a adăugat Renato Usatîi.

Renato Usatîi a anunțat că din partea formațiunii politice pe care o reprezintă va exista un candidat la alegerile anticipate – Nicolai Grigorișin, unul dintre actualii viceprimari ai orașului Bălți.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Renato Usatii , demisie , Balti

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
1306 locuitori

Bursuc este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Bursuc este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Nisporeni și la 54 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1306 oameni. Satul Bursuc a fost menționat documentar în anul 1790.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.