Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 mai 2020, 15:00 Muzica clasica views 4329
Cînd s-ar putea redeschide piețele din Chișinău și Bălți
16 mai 2020, 15:00 Muzica clasica views 4329

Cînd s-ar putea redeschide piețele din Chișinău și Bălți

Nicio instituție de învățămînt nu se va deschide pînă pe 30 iunie, indiferent de nivelul acestora. Ce se va întîmpla după, autoritățile vor hotărî ulterior.

La fel, rămîn închise piețile din Chișinău și Bălți pînă pe 31 mai, dat fiind faptul că riscul de contaminare este foarte mare, spun autoritățile. De la 1 iunie, însă, toate piețile s-ar putea redeschide.

„Am observat în ultima perioadă mai multe încercări de a încălca această restricție, am observat reprezentanți ai unor partide politice cu chemări la încălcarea acestor reguili, acestea vor fi sancționate, or piețile din Chișinău și Bălți prezintă un pericol major pentru contaminare”, a declarat premierul Ion Chicu.

Cei care activează în cadrul piețelor sînt îndemnați să solicite ajutorul oferit de stat, mai psune Chicu.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1612
Populația:
88 locuitori

Odobeşti este un sat din cadrul comunei Valea-Trestieni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Nisporeni și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 88 de oameni. Satul Odobeşti a fost menționat documentar în anul 1612.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.