Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
12 octombrie 2021, 10:30 Muzica clasica views 2138
La Bălți vor fi îmbunătățite condițiile pentru locatarii din Casa Veteranilor
12 octombrie 2021, 10:30 Muzica clasica views 2138

La Bălți vor fi îmbunătățite condițiile pentru locatarii din Casa Veteranilor

Cunoscutul om de afaceri și politician din Bălți, Nicolae Chirilciuc, care candidează pentru funcția de primar al capitalei de nord a Republicii Moldova în calitate de candidat independent, a declarat că, dacă va cîștiga alegerile, el va construi un drum spre Casa Veteranilor din Bălți, precum și va îmbunătăți condițiile pentru veteranii de acolo, transmite Noi.md.

În mesajul său video către cetățeni, el a atras atenția asupra faptului că în prezent spre Casa Veteranilor din mun. Bălți nu este construit nici un drum de acces, niciun microbuz nu poate ajunge aici și, ca urmare, veteranii nu pot fi vizitați de rude și prieteni.

"Promit că, devenind primar al orașului, vom construi aici un drum normal, decent, îi vom ajuta să creeze condiții mai bune pentru ca veteranii noștri să-și trăiască viața cu demnitate", a spus el.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Balti , condiții , veterani , alegeri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
493 locuitori

Valea Norocului este un sat din cadrul comunei Izvoare, raionul Sîngerei. Satul Valea-Norocului de află la distanța de 22 km de orașul Sîngerei și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 493 de oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1929.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.