Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 decembrie 2013, 15:08 views 16046
26 decembrie 2013, 15:08 views 16046

Circul din Chișinău a susținut un spectacol inedit

Foto: tv7.md

După o pauză de 10 ani, circul din Chișinău și-a bucurat vizitatorii cu un spectacol inedit. Pe arena improvizată au evoluat echilibriști, jonglori, acrobați. iluzioniști, gimnaști și clovnii. Astfel s-a dat astăzi start programului de revelion „Duba și Buba într-o călătorie în jurul lumii”. 

Spectatorii l-au urmărit cu sufletul la gură pe acest echilibrist. El a prezentat unul din numerele de forță ale programului de astăzi.

A mai impresionat artistul care a jonglat cu bile și haltere ce cîntăresc mai bine de 30 kg fiecare.Pentru unii cîinii dresați au fost favoriții.

Mai ales micii spectatori s-au arătat entuziasmați și speră că într-o bună zi vor urmări programe la fel de bune în sediul Circului din Chișinău.

Astăzi s-a lansat programul de revelion al circului din Chișinău la care artiștii au lucrat patru luni. Spectacolul s-a dat de această dată la Moldexpo, în pavilionul nr 2, cu 700 de locuri pentru vizitatori unde s-a improvizat o arenă.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , circ , spectacol

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
288 locuitori

Comarovca este un sat din cadrul comunei Natalievca, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Fălești și la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 288 de oameni. Satul Comarovca a fost întemeiat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.