Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 noiembrie 2014, 11:14 views 8644
Scandal și îmbrînceli pe un șantier de pe strada Bodoni din capitală
Foto: protv.md
06 noiembrie 2014, 11:14 views 8644

Scandal și îmbrînceli pe un șantier de pe strada Bodoni din capitală

Scandal si imbranceli pe un santier de pe strada Bodoni din capitala. Locatarii unui bloc, nemultumiti ca la parter urmeaza sa fie ridicat un restaurant au daramat gardul ce inconjura constructia. Ei au fost sustinuti de Domnica Cemortan, care spune ca a decis sa lupte cu ilegalitatile din capitala.

Domnica Cemortan a fost prima care a inceput sa darame gardul montat in jurul santierului.

Domnica CEMORTAN: "Eu am fost sunata, rugata frumos sa vin sa-i ajut. Totul e inchis blocat, atunci am zis sa vin sa-mi deschid usa daca tot constructia este ilegala, imi permit sa dau si eu cu piciorul in poarta."

Locatarii blocului de pe strada Banulescu Bodoni sunt nemultumiti de santierul de la parter. Ei sustin ca acolo un agent economic ar construi ilegal un restaurant.

"S-a dat in arenda fara licitatie, asta e incalcare grava. Locatarii nu s-au dat semnaturile, nu a fost facuta expertiza tehnica a casei."

"Noi ne-am trezit cu gardul cela ca nu avem pe unde trece la magazin, pe strada. Noi ne zbatem din luna august, a ales si luna cand toata lumea e in concediu. A sapat aici la subsol, a clatinat blocul ca dupa 10 baluri."

La fata locului a venit si directorul firmei, care construieste restaurantul. Acesta nu prea a vrut sa discute cu locatarii, dar a negat acuzatiile acestora.

Contactat de Pro TV, viceprimarul Nistor Grozavu a declarat ca nu stie despre aceasta problema, iar functionarii preturii Rascani nu au fost de gasit pentru a comenta situatia.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

scandal , construcție , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
2860 locuitori

Boghiceni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Boghiceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Hîncești și la 64 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2860 de oameni. Satul Boghiceni a fost menționat documentar în anul 1489.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.