Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 august 2015, 15:44 views 6945
Restricţii de circulaţie la intersecţia străzilor Vasile Alecsandri şi Alexandru cel Bun
10 august 2015, 15:44 views 6945

Restricţii de circulaţie la intersecţia străzilor Vasile Alecsandri şi Alexandru cel Bun

În perioada 13 – 16 august, se preconizează închiderea circulaţiei la intersecţia străzilor Vasile Alecsandri şi Alexandru cel Bun în scopul efectuării lucrărilor de reparaţie a străzii, transmite IPN.

Şeful interimar al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, Igor Gamreţchi, a comunicat, la şedinţa operativă de la Primărie, că se vor face concomitent şi lucrări de pozare a reţelelor de apă şi canalizare, şi de instalare a iluminatului stradal.

Reabilitarea şi modernizarea străzii Vasile Alecsandri face parte dintr-un proiect realizat dintr-un împrumut acordat de mai multe instituţii europene. În cadrul aceluiaşi proiect, sunt reparate bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi Constantin Negruzzi .

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , strada , drum , reparatie , restrictie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
2502 locuitori

Clocuşna este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Clocuşna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Clocușna este situat la o distanță de 25 km de orașul Ocnița și la 230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 2502 oameni. Prima atestare documentară a satului Clocușna din ținutul Hotin datează din 22 august 1447.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.