Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 decembrie 2015, 11:30 views 9013
„Veselie de Crăciun” la Circul din Chișinău
28 decembrie 2015, 11:30 views 9013

„Veselie de Crăciun” la Circul din Chișinău

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Circul din Chişinău a dat start pe 25 decembrie 2015, show-ului „Veselie de Crăciun", în regia lui Igor Cemortan. Reprezentaţia de aseară a constituit un act de caritate pentru copiii de la orfelinatele din raioanele Ştefan Vodă, Şoldăneşti şi Ceadâr-Lunga.

În cadrul spectacolului au fost prezentate numere de magie, excentrică muzicală, dresură de papagali, jonglerie grea, hula hoop, transformare, gimnastică aeriană, monociclu, farfurii, clovni, dresură de maimuţe, căţeluş cu evoluţia circarilor: Vitalie Mereuţă, Natalia şi Vladislav Kyrylovsky, Veronica Mereuţă, Victor Gorodetskyy, Galina Kuzmenco, Elena Shirocova şi Stanislav Hlînov, Felix Kyrylovskyy şi Vera Kyrylovska.

Un moment coregrafic deosebit a fost oferit de Show-baletul „Art studio REPEDE". De asemenea, la eveniment a venit cel mai aşteptat oaspete – Moş Crăciun, care a încins atmosfera de sărbătoare, enunţând cele mai alese urări de bine pentru anul ce vine.

Menţionăm că, show-ul „Veselie de Crăciun" se desfăşoară în două reprize, în manejul mic al Circului din Chișinău şi va dura până pe 17 ianuarie 2016.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

circ , Chisinau , Crăciunul , eveniment

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1637
Populația:
434 locuitori

Buteşti este un sat din cadrul comunei Camenca, raionul Glodeni. Localitatea se afla la distanţa de 10 km de orașul Glodeni şi la 178 km de oraşul Chișinău. onform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 434 de oameni. Satul Butești a fost menționat documentar în anul 1637.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.