Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 februarie 2016, 16:48 views 7956
Scandal la Grădina Botanică
26 februarie 2016, 16:48 views 7956

Scandal la Grădina Botanică

Scandal la poarta Grădinii Botanice. Administraţia parcului este nemulţumită că intrarea principală, care urmează să fie construită, este blocată de nişte anexe. Construcţiile au fost ridicate de mai mulţi angajaţi ai Regiei Transport Electric, care locuiesc în clădirea staţiei terminus de troleibuz ce se află în vecinătatea Grădinii Botanice.

Totul a început după ce, acum cinci ani, Regia Transport Electric a permis mai multor angajaţi de-ai săi să locuiască într-o parte din încăperile clădirii destinate odihnei şoferilor şi taxatorilor de pe liniile de troleibuz numărul 2 şi 22. Aceştia şi-au construit intrări separate şi au amenajat o curte pe care au îngrădit-o.

"Eu înţeleg că lumea nu are trai, dar nu chiar în intrarea centrală a Grădinii Botanice. Noi de acum facem lucrări de igienă, curăţim terenul, s-a început şi proiectarea intrării Centrale a Grădinii Botanice", a declarat directorul de la Grădina Botanică, Alexandru Teleuţă.

"Nu e normal, pentru ca noi stam aici de dimineaţă şi până seara tarziu", a spus un şofer.

Directorul Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci, spune că le-a cerut de mai multe ori angajaţilor să demoleze anexele: "Această staţie există legal în hotarele respective. Este înregistrată la Cadastru".

Reprezentanţii Grădinii Botanice au trimis o solicitare primarului Dorin Chirtoacă prin care cer demolarea construcţiei. În caz contrar, ei spun că vor merge în instanţa de judecată.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Gradina Botanica , scandal

Comentarii

 (1)
  • #1 Evgenii Răspunde Citează selecţia
    Снести пристройки и наказать тех кто дал разрешение на пристройку . Обсуждению не подлежит. Обнаглели совсем.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1946
Populația:
405 locuitori

Vîlcele este un sat din cadrul comunei Toceni, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cantemir și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 405 oameni. Satul Vîlcele a fost înființat în anul 1946.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.