Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 iulie 2017, 14:30 views 3854
Restricții de circulație în zona PMAN
18 iulie 2017, 14:30 views 3854

Restricții de circulație în zona PMAN

Serviciul „InfoTrafic" anunță pentru astăzi, 18 iulie, în intervalul de timp între 15.00 și 23.00, restricții de circulație pe bulevardul Ştefan cel Mare din capitală, în contextul desfășurării unui concert în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), transmite IPN.

Pe parcursul desfășurării evenimentului mai multe echipaje vor dirija fluxul participanților la trafic și vor redirecționa deplasarea transportului.

În PMAN, sub patronajul președintelui Republicii Moldova Igor Dodon, este anunțat un concert dedicat ,,Zilei Absolventului".

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

PMAN , transport , restrictie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
482 locuitori

Izvoare este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Izvoare și Valea Norocului. Satul Izvoare se află la distanța de 15 km de orașul Sîngerei și la 88 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 482 de oameni. A fost menționat documentar în anul 1552 cu denumirea Loziile.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.