Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 august 2017, 11:00 views 3748
Restricții de circulație timp de două zile în centrul capitalei
26 august 2017, 11:00 views 3748

Restricții de circulație timp de două zile în centrul capitalei

Circulația transportului pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Pușkin și Bănulescu-Bodoni, va fi restricționată în zile de sâmbătă și duminică, 26 și 27 august.

Sistarea traficului în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale are loc în legătură cu organizarea repetițiilor și a manifestărilor consacrate Zilei Independenței, transmite IPN.

Primăria capitalei menționează că în această perioadă circulația transportului public va fi redirecționată după cum urmează pe străzile adiacente. Ruta de troleibuz nr. 30 va circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Vasile Alecsandri, strada București, str. Al. Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. Rutele de troleibuz nr. 4, nr. 5, nr. 8, nr. 22 și nr. 28 vor fi redirecționate pe str. București, în ambele direcții.

Autobuzele de pe ruta nr. 5 vor circula de pe strada Bănulescu-Bodoni pe strada 31 august 1989, strada Pușkin și în continuare pe traseul stabilit. Rutele nr. 9, nr. 11, nr. 17, nr. 46 și nr. 122 – vor fi redirecționate pe strada București, în ambele direcții.

Sursa: www.ipn.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1559
Populația:
1620 locuitori

Singureni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Singureni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea Singureni se află la distanța de 40 km de orașul Rîșcani și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1620 de oameni. Satul Singureni a fost menționat documentar în anul 1559.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.