Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 octombrie 2017, 09:40 views 5362
Restricții de circulație timp de două zile
21 octombrie 2017, 09:40 views 5362

Restricții de circulație timp de două zile

În legătură cu efectuarea lucrărilor de asfaltare pentru amenajarea sensului giratoriu de la intersecția Uzinelor-Lunca Bîcului-Industrială, în zilele de sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie, între orele 8:00 -23:00 va fi sistată circulația rutieră pe strada Uzinelor de la intersecția cu str. Voluntarilor și pe str. Lunca Bîcului de la str. Varnița.

Autoritățile municipale anunță că transportul public cu itinerar spre comuna Bubuieci, care traversează zona, este vorba de rutele de microbuz nr. 137, 138, 121 și linia de autobuz nr. 39, dar și transportul de pasageri care face legătura între sectoarele Ciocana și Botanica, linia de autobuz nr. 23 și ruta de microbuz nr. 116, vor circula cu abateri de program.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, citat de IPN, se solicită conducătorilor auto care circulă prin zonă să respecte semnalizarea rutieră temporară și cele ale agenților de patrulare, în vederea evitării situațiilor ce pot periclita siguranța circulației rutiere.

Amenajarea sensului giratoriu de la intersecția Uzinelor-Lunca Bâcului-Industrială are loc pentru a fluidiza traficul rutier din capitală.

Sursa: ipn.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
435 locuitori

Floriţoaia Nouă este un sat din cadrul comunei Floriţoaia Veche, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Ungheni și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 435 de oameni. Satul Floriţoaia Nouă a fost înființat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.