Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 ianuarie 2019, 16:55 views 13528
A fost instalat un cort mobil de asistență pentru cetățeni
11 ianuarie 2019, 16:55 views 13528

A fost instalat un cort mobil de asistență pentru cetățeni

În contextul avertizării de cod galben de ninsori abundente în Republica Moldova, emis de Serviciul Meteorologic de Stat și urmare a evaluării riscurilor la care sînt expuși cetățenii, Inspectoratul General de Carabinieri a instalat un cort mobil de asistență.

Cortul, amplasat la intersecţia străzilor Hînceşti şi Academiei din mun.Chișinău, are menirea de a oferi ajutor tuturor cetățenilor care au nevoie ori se află în situații de risc.

Vizitatorii au posibilitatea de a servi un ceai și un terci ostășesc, iar o echipă de medici din cadrul Inspectoratului General de Carabinieri, la necesitate, acordă consultanță.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , Cort

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1621
Populația:
2120 locuitori

Mereşeni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mereșeni și Sărata-Mereșeni. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Hîncești și la 43 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2120 de locuitori. Satul Mereșeni a fost menționat documentar în anul 1621.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.