Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
31 ianuarie 2019, 15:05 views 9168
O biserică se construiește pe teritoriul Institutului Mamei și Copilului
31 ianuarie 2019, 15:05 views 9168

O biserică se construiește pe teritoriul Institutului Mamei și Copilului

Mai mulți angajați ai Institutului Mamei și Copilului sînt revoltați după ce pe teritoriul instituției, în spațiul verde, urmează să fie construită o biserică.

„Vă scriu din numele unor angajați ai Institutului Mamei și Copilului din capitală care sînt consternați de construcția care va fi în curînd ridicată pe unicul spațiu verde rămas al Institutului. De curînd un teritoriu a fost îngrădit și au pornit lucrările construcției unei biserici. Pe teritoriul instituției deja există o biserică care funcționează în incinta unei încăperi auxiliare", se scrie în mesaj.

Sursa menționată mai sus scrie că anterior pe același teritoriu era preconizată construcția unei parcări cu plata pentru a ameliora situația existentă la moment: mașini parcate haotic pe gazon, trotuare care îngreunează accesul ambulanțelor pe teritoriul cît și creează inconveniente la deplasarea pacienților pe teritoriu.

„Din păcate la întrebările noastre administrația nu vrea să ne comunice detalii referitor la construcția care urmează a fi făcută totodată în împrejurime nu există nici un panou informativ cu detaliile obiectului care se construiește", se mai arată în mesaj.

Reprezentanții serviciului de presă al instituției au declarat că construcția este autorizată și se construiește în baza unui acord dintre proprietar și administrația instituției. Reprezentantul Institutului Mamei și Copilului a declarat că va veni ulterior cu mai multe detalii.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

biserica , construcție

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
546 locuitori

Bobletici este un sat din cadrul comunei Coşcodeni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 35 km de oraşul Sîngerei şi la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 546 de oameni. Satul Bobletici a fost menționat documentar în anul 1594.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.