Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 februarie 2019, 10:35 views 18487
În cîteva zile, Chişinăul va fi plin de mărţişoare
09 februarie 2019, 10:35 views 18487

În cîteva zile, Chişinăul va fi plin de mărţişoare

În perioada sărbătorilor de primăvară, „Dragobetele", „Mărţişor" şi „8 Martie", în sectoarele orașului vor fi autorizate locuri pentru comercializarea suvenirelor, mărţişoarelor şi florilor de grădină.

Despre aceasta anunţă primăria capitalei, care menţionează că în acest sens a fost emisă o dispoziţie de primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, la cererea agenţilor economici și a persoanelor fizice.

Preturile de sector vor stabili locurile de comercializare şi vor autoriza activităţile de comerț, pentru desfășurarea tîrgului de primăvară, prevăzut în perioada 11 februarie – 10 martie curent.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Martisor , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1546
Populația:
2087 locuitori

Cernoleuca este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Cernoleuca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat pe pîrâul Cubolta, la o distanță de 15 km de orașul Dondușeni și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2087 de oameni. Prima atestare documentară a satului Cernoleuca datează din anul 1546.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.