Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 aprilie 2019, 12:00 views 13100
De Paști, troleibuzele și autobuzele din capitală vor avea program de activitate prelungit
21 aprilie 2019, 12:00 views 13100

De Paști, troleibuzele și autobuzele din capitală vor avea program de activitate prelungit

În noaptea de Paști, pe data de 28 aprilie troleibuzele și autobuzele din capitală își vor prelungi programul de activitate și vor circula până la ora 24.00. Programul microbuzelor va fi modificat în funcție de numărul de călători.

O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, transmite MOLDPRES.

Potrivit aceleiași dispoziții, de Paștele Blajinilor, în zilele de 5 și 6 mai, locuitorii Chișinăului vor putea călători gratuit până la cimitirul Sfântul Lazăr din capitală. Autoritățile vor pune la dispoziția acestora trei rute de autobuz - „C", „D" și nr. 27.

Astfel, ruta suplimentară de autobuz ,,C" va asigura circulația de la str. Vasile Alecsandri până la str. Doina, cu 10 autobuze pe schimb. Totodată, pe ruta suplimentară de autobuz „D" vor circula 25 de unități de transport pe schimb. Acestea vor porni din preajma Circului și vor ajunge tot până la cimitirul Sfântul Lazăr. Aceeași destinație o va avea și ruta de autobuz nr. 27, care de asemenea va porni de la Circ și va avea 10 unități de transport pe schimb.

În zilele de 5 și 6 mai, și microbuzele pe rutele nr. 132, 134, 162 și 184 vor circula până la cimitirul Sfântul Lazăr.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

troleibuz , autobuz , Chisinau , Paste

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
683 locuitori

Comisarovca Nouă este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Coşniţa Nouă, Bosca, Pohrebea Nouă și Comisarovca Nouă. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Dubasari și la 75 km de Chișinău. Populaţia satului Comisarovca Nouă alcătuia 683 de oameni în anul 2011. Satul Comisarovca Nouă a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.