Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 mai 2019, 09:45 views 14182
Codreanu: Sîntem gata să scoatem subteranele din Chișinău la licitație
14 mai 2019, 09:45 views 14182

Codreanu: Sîntem gata să scoatem subteranele din Chișinău la licitație

Peste 10 milioane de lei au fost alocați anul acesta pentru reparația subteranilor. Potrivit primarului interimar, Ruslan Codreanu, în total în acest an vor fi reparate 8 subterane.

„Avem mai multe solicitări, inclusiv de la agenții economici, noi am trimis notificări fiecărui agent economic care arendează spațiu în subterane pentru rezeliere a contractelor, mai ales subteranele care se află într-o stare dezastruasă. Iar acum mai mulți agenți economici au declarat că sînt gata să repare din banii proprii subteranele și să le întrețină", a menționat Ruslan Codreanu în cadrul ședinței săptămînale a Primăriei.

„Sîntem gata să scoatem subteranele la licitație și să dăm contracte de arendă de 10-15 ani agenților economici, cu condiția că aceștia le repară și le întrețin. Cînd vom primi răspuns de la toți agenții economici vom avea o analiză pentru fiecare subterană", a atenționat Codreanu.

Sursa: diez.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
20 locuitori

Livezi este un sat din cadrul comunei Cremenciug, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Soroca și la 177 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 20 de oameni. Satul Livezi a fost întemeiat în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.