Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
31 august 2019, 10:30 views 3679
Botanica: Toate școlile din sector sînt pregătite pentru începutul anului școlar (Foto)
31 august 2019, 10:30 views 3679

Botanica: Toate școlile din sector sînt pregătite pentru începutul anului școlar (Foto)

Acest lucru a fost comunicat de către vicepretorul acestui sector Iuri Vitneanschi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

Potrivit lui, o comisie specială a efectuat o verificare în 35 de instituții de învățămînt din sector. Toate liceele și gimnaziile din sector își vor deschide ușile luni, 2 septembrie. În mai multe instituții de învățămînt a fost efectuată reparația din contul mijloacelor alocate anterior de Consiliul Municipal.

În liceul „Mihai Grecu", gimnaziul nr.31, gimnaziul „Galata", școala-grădinița nr.90. gimnaziul nr.49, liceul „Bogdan Petriceicu-Hașdeu" a fost efectuată reparația capitală în bucătării. În liceul cu profil sportiv „Gloria" a fost modernizată nu numai bucătăria, ci și sala de informatică. Într-un șir de instituții de învățămînt au fost renovate sălile de sport, au fost schimbate geamurile, precum și efectuate alte tipuri de lucrări de reparație, a scris Vitneanschi.

Sursa: aif.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , scoala , Botanica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
3693 locuitori

Mileştii Mici este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mileştii Mici și Piatra Albă. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Ialoveni și la 19 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3693 de oameni. Satul Mileştii Mici a fost menționat documentar în anul 1528.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.