Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 septembrie 2019, 16:00 views 3531
Îți vine să nu mai respiri. Partea a II-a
20 septembrie 2019, 16:00 views 3531

Îți vine să nu mai respiri. Partea a II-a

Tema duhorii care sufocă capitala Moldovei în ultimele două luni îi preocupă pe toți: o discută utilizatorii segmentului moldovenesc al rețelelor sociale, funcționarii de la primăria Chișinău, miniștrii din guvern, deputații din comisia parlamentară de profil, chișinăuienii simpli – la locurile de muncă, odihnă și acasă.

Furnizorul de apă a sonorizat două versiuni ale miasmei din capitală: 1) rezultatul activității agenților economici care nu au un sistem adecvat de curățare a apelor uzate și de aceea le deversează în sistemul de canalizare și în r.Bîc; 2) tehnologia imperfectă de păstrare a nămolului, care, sub influența căldurii, a început să se descompună. Dar prim-ministrul Maia Sandu este sigură că mai există și o a treia cauză – faptul că pe parcursul mai multor ani municipiul Chișinău nu are un primar general.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , stație de epurare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1463
Populația:
1118 locuitori

Rudi este un sat şi comună din raionul Soroca. Rudi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 40 km de orașul Soroca și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1118 oameni. Satul Rudi a fost menționat documentar în anul 1463.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.