Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 octombrie 2019, 14:00 views 2871
Opinie: Ne-am săturat deja de demagogia privind orașul oamenilor și orașul european
22 octombrie 2019, 14:00 views 2871

Opinie: Ne-am săturat deja de demagogia privind orașul oamenilor și orașul european

Chișinăuienii s-au săturat deja de demagogia cu privire la orașul oamenilor și orașul european. Ei doresc să audă în sfîrșit de la candidatul la funcția de primar general al blocului ACUM Andrei Năstase, un plan clar de soluționare a principalelor probleme ale orașului.

Această opinie a fost exprimată de fostul viceprim-ministru, fost ministru al Economiei Moldovei și în prezent expert independent Alexandru Muravschi, comentînd ultimele declarații ale lui Andrei Năstase pe rețeaua de socializare, transmite Noi.md.

„Ei bine, va cîștiga adevărul și dreptatea. Dar, cel puțin, ați putea schița măcar planurile generale de soluționare a principalelor probleme ale orașului. Ne-am săturat deja de această demagogie despre orașul oamenilor și orașul european. Chiar și Dorin Chirtoacă a fost mai concret în promisiunile sale", a scris Alexandru Muravschi.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , opinie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
21 locuitori

Mărineşti este un sat din cadrul comunei Ciutuleşti, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Florești și la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 21 de oameni. Satul Mărinești a fost întemeiat în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.