Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 decembrie 2019, 18:30 views 2098
Vasile Chirtoca nu are nici o legătură cu „caruselul erotic” de pe PMAN
10 decembrie 2019, 18:30 views 2098

Vasile Chirtoca nu are nici o legătură cu „caruselul erotic” de pe PMAN

Jurnaliștii Noi.md s-au adresat la consilierul municipal Vasile Chirtoca, rugîndu-l să comenteze informația apărută în Internet precum că feciorul său Alexei ar avea vreo legătură cu firma „Maximus plus", căreia îi aparține caruselul instalat pe PMAN.

– Da, într-adevăr, astăzi în Internet, în profilul „prietenului" meu din Facebook, Sprinceană Vitalie, a apărut o astfel de informație. Este un fake ordinar, deoarece feciorul meu Alexei este vicepreședintele Companiei DAAC Hermes și nu are nici o legătură cu firma Maximus Plus căreia îi aparține caruselul de pe PMAN. Adevărul este că Alexei îl cunoaște pe administratorul acestei firme Stanislav din copilărie. Ei sînt parteneri în firma „Coffee Like", în care Alexei este un investitor pasiv și care, după cum se poate vedea din denumire, comercializează cafea și băuturi pe bază de cafea. Eu cred că Alexei, în calitate de tatăl a doi copii ar fi printre primii care și-ar manifesta atitudinea critică față de aceste desene dacă le-ar vedea și ar ști cine le-a instalat. Eu în calitate de consilier municipal urmează să clarific de ce pe piață au fost instalate astfel de caruseluri, cine a autorizat instalarea lor.

Însă această informație a fost intens difuzată de fostul edil Dorin Chirtoacă căruia, probabil, nu-i place activitatea mea în cadrul Consiliului Municipal, în urma căreia au fost descoperite unele scheme organizate cu implicarea lui activă. Printre aceste scheme se numără: afacerea cu parcările cu plată în urma căreia orașul putea să piardă un business mare (actuala conducere a orașului prevede organizarea acestui business în numele întreprinderii cu un capital municipal sută la sută), cea cu suspendarea activității poligonului de deșeuri de la Țînțăreni, cu înstrăinarea terenurilor municipale cu o suprafață de zeci de hectare, cu construcții neautorizate etc. Este evident că Dorin de mult timp a așteptat ceva ce m-ar compromite pe mine și pe PSRM de aceea momentan a preluat acest fals.

– Intenționați să apelați la judecată?

– L-am rugat pe avocatul meu să examineze toate comentariile pe acest subiect din rețelele de socializare, precum și din presă și să ofere recomandări privind acțiunile noastre ulterioare.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Vasilii Chirtoca , PMAN

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
1737 locuitori

Bălăşeşti este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bălășești și Sloveanca. Localitatea se află la distanța de 30 km de oraşul Sîngerei şi la 120 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1737 de oameni. Satul Bălășești a fost menționat documentar în anul 1602.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.