Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 februarie 2020, 11:00 views 3141
Dodon: Accesul pe stadionul
04 februarie 2020, 11:00 views 3141

Dodon: Accesul pe stadionul "Dinamo" va rămîne gratuit

Accesul pe stadionul "Dinamo" din Chișinău va rămîne gratuit pentru sportivii amatori și pentru copii.

Declarația a fost făcută de președintele Moldovei, Igor Dodon, transmite Noi.md.

Pe pagina sa de socializare el a scris că, fiind adeptul unui mod sănătos de viață și practicînd sportul, el nu a putut lăsa fără răspuns zecile de mesaje primite zilele acestea de la sportivii amatori, în care se menționa faptul că la Stadionul Dinamo din capitală a început să fie percepută o taxe pentru intrarea și practicarea sportului.

"Am discutat deja cu responsabili din Guvern, iar printre soluțiile la care am ajuns este și accesul liber și antrenamente gratuite pe teritoriul stadionului pentru sportivii amatori și pentru copii", a menționat șeful statului.

El s-a adresat, de asemenea, Primăriei municipiului Chișinău să identifice soluții pentru îmbunătățirea infrastructurii stadionului „Dinamo", dar și pentru amenajarea/instalarea cît mai multor zone și terenuri sportive în oraș accesibile pentru toate categoriile de populație.

"Sportul este baza dezvoltării durabile și sănătoase a oricărei societăți. Vă promit că și pe viitor voi promova și proteja inițiativele de dezvoltarea a sportului în țara noastră", a declarat peședintele Moldovei.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , Igor Dodon , stadion

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1805
Populația:
36 locuitori

Ceroborta este un sat din cadrul comunei Cruzeşti, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 36 de oameni. Satul Ceroborta a fost menționat documentar în anul 1805.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.