Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 februarie 2020, 18:05 views 3004
Construcție ilegală pe bulevardul Traian: Locuitorii capitalei cer implicarea procuraturii
20 februarie 2020, 18:05 views 3004

Construcție ilegală pe bulevardul Traian: Locuitorii capitalei cer implicarea procuraturii

După ce Noi.md a mediatizat cazul ieșit din comun de pe bulevardul Traian din sectorul Botanica al capitalei unde proprietarii unei săli de nunți și-au extins edificiul din contul trotuarului pe unde merg pietonii, internauții s-au arătat indignați și cer ca procuratura să se autosesizeze și să inițieze o cauză penală atît împotriva administratorilor localului, cît și împotriva judecătorilor care au permis înregistrarea clădirii, scrie Noi.md.

 

Oamenii se arată indignați de faptul că pînă în acest moment nu s-a făcut nimic pentru a opri ilegalitățile, iată de ce își propun să inițieze o petiție online în care se vor adresa primarului capitalei, Ion Ceban, ca să se implice în soluționarea problemei.

Reamintim că este vorba de restaurantul „La Vista”, situat pe bulevardul Traian 5/3. Deși porțiunea de drum la care ne referim este destinată circulației pietonilor, acest lucru nu a împiedicat agentul economic să ridice edificiul pe o parte de trotuar. Conform datelor oficiale, construcția a fost înregistrată în baza unei hotărîri judecătorești. Locuitorii din regiune s-au arătat indignați și vor ca spațiul public care le-a fost furat să fie eliberat.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , construcție , procuratura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
86 locuitori

Hîrtop este un sat din cadrul comunei Băiuș raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Leova și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 86 de oameni. Satul Hîrtop a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.