Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 aprilie 2020, 12:00 views 3052
Timpul s-a oprit în loc la Arena Chișinău (Video)
09 aprilie 2020, 12:00 views 3052

Timpul s-a oprit în loc la Arena Chișinău (Video)

Srăzile capitalei au devenit pustii, odată cu instalarea stării de urgență în Republica Moldova. De altfel, și zona unde este amplasată Arena Chișinău „se îneacă” într-o liniște profundă.

Echipa portalului de știri Noi.md „a dat o tură” peste dealurile Moldovei și a surprins acest complex sportiv pustiit, de parcă lucrurile s-ar fi oprit în loc.

Arena Chișinău, Aqua Center & Club de Tenis este un complex care ocupă o suprafață de 10 hectare în Chișinău și va reprezenta principalul centru sportiv și de divertisment din oraș. Proiectul cuprinde o arenă pentru baschet, un aqua centru și un club de tenis. Aceste trei compartimente sînt conectate între ele, avînd un centru plaza la intersecția lor.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , arena sportivă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
911 locuitori

Nicolaevca este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Valea Rădoaiei și Nicolaevca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Florești și la 126 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 911 de oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1900.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.