Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
12 mai 2020, 16:25 views 4299
Piața centrală, în carantină (Video)
12 mai 2020, 16:25 views 4299

Piața centrală, în carantină (Video)

În aceste zile, cînd Republica Moldova lupta zi de zi cu inamicul nevăzut pe nume coronavirus, locurile care pînă mai ieri erau aglomerate, astăzi sunt pustii.

Un exemplu este și Piața centrală din Chișinău unde zilnic veneau la cumpărături zece de mii de moldoveni, astăzi nu este altceva decît un depozit de tarabe și gherete părăsite.

Echipa de filmare a Noi.md a reușit să intre în inimă pieței centrale și să o filmeze de la înălțime. Cu siguranță nu ne-am așteptat să putem surprinde vreodată astfel de imagini. Imensul teritoriu este lipsit de viață, tarabele sînt goale, iar gheretele închise.

Imaginile video de mai jos vorbesc de la sine, Chișinăul astăzi nu mai este cel de ieri, iar după carantină cu siguranță va fi cu totul altfel.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Piața Centrală , carantina

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1853
Populația:
1464 locuitori

Sofia este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Sofia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Hîncești și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1464 de oameni. Satul Sofia a fost menționat documentar în anul 1853.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.