Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 mai 2020, 09:30 views 4054
Transportul public în Chișinău și Bălți va fi sistat în weekenduri pînă la sfîrșit de iunie
30 mai 2020, 09:30 views 4054

Transportul public în Chișinău și Bălți va fi sistat în weekenduri pînă la sfîrșit de iunie

Transportul public în municipiile Chișinău și Bălți nu va circula în următoarele cinci weekenduri, până la sfârșitul lunii iunie.

O decizie în acest sens a fost luată, astăzi, 29 mai, la ședința Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, transmite IPN.

Potrivit premierului Ion Chicu, transportul public în cele două municipii nu va circula nici pe data de 8 iunie, când bugetarii vor avea zi liberă oferită pentru Paștile Blajinilor.

Ion Chicu a remarcat că orice decizie luată de Comisie este pasibilă pentru modificare, în fucție de evoluția situației epidemiologice. El a rugat oamenii să dea dovadă de maximă responsabilitate în respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

transport public , Chisinau , Balti

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
113 locuitori

Șmalena este un sat din cadrul comunei Andreevca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Rîbnița și la 117 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 113 oameni. Satul Șmalena a fost înființat în anul 1919.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.