Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 octombrie 2020, 14:00 views 3640
Schimbări în grădinițele din capitală. Ce trebuie să știe părinții
20 octombrie 2020, 14:00 views 3640

Schimbări în grădinițele din capitală. Ce trebuie să știe părinții

Direcția generală educație, tineret și sport și Direcțiile de profil din sectoare au semnat un Acord de consorțiu. Scopul acestuia este de a centraliza achizițiile publice a produselor alimentare pentru copiii din grădinețele și școlile din Chișinău.

Astfel, ca urmare a procedurii comune de achiziţie, în toate grădiniţele se vor livra produse de aceeași calitate, origine și la același preț, asigurînd o echitate, transmite unimedia.info.

Potrivit lui Ceban, obiectivul acestui acord este creșterea eficienței achizițiilor publice și utilizarea optimă a mijloacelor financiare, precum și asigurarea unui ,,Meniu Unic" în grădinițele din capitală.

Săptămîna trecută grupul tehnic intersectorial s-a întrunit pentru a discuta pe marginea caietului de sarcini pentru procurarea produselor alimentare în grădiniţe, iar către sfîrşitul săptămînii, va fi lansată procedura de achiziţii privind procurarea produselor.

Ceban susține că deocamandată, externalizarea alimentației și în școli este imposibil de a fi realizat din cauza mai multor prevederi legale.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

grădiniţa , schimbări , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
388 locuitori

Poiana este un sat din cadrul comunei Boghenii Noi din raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Ungheni și la 85 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 388 de oameni. Satul Poiana a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.