Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 octombrie 2020, 14:00 views 3498
Havuzul muzical din parcul „Alunelul” a prins viață (Video)
27 octombrie 2020, 14:00 views 3498

Havuzul muzical din parcul „Alunelul” a prins viață (Video)

Chișinăuienii care și-au petrecut seara de luni în parcul „Alunelul” au fost surprinși plăcut, asistînd la un adevărat spectacol al culorilor, oferit în premieră de primul havuz muzical din sectorul Buiucani.

Încîntați, oamenii s-au oprit să admire minute în șir jocul apei și să adune amintiri frumoase. Același lucru l-a făcut și echipa Noi.md, care a hotărît să vă aducă în premieră imagini cu havuzul muzical construit în parcul „Alunelul”, care încă se mai află în proces de modernizare.

Amintim că, la 25 octombrie, a fost dat startul etapei a doua de modernizare a Parcului „Alunelul”. Autoritățile vor construi un parc de vară, un havuz, va fi reabilitat iluminatul public și irigate spațiile verzi.

Termenul de realizare a acestor lucrări este de trei luni, iar costurile se ridică la 16,8 milioane de lei, bani oferiți de Primăria sectorului şase a municipiului Bucureşti.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Havuz , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
22 locuitori

Lelina este un sat din cadrul comunei Salcia, raionul Șoldăneşti, situat la o distanță de 19 km de orașul Șoldănești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 22 de oameni. Satul Lelina a fost întemeiat în anul 1815.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.