Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 decembrie 2020, 14:00 views 3730
Școala de Arte „Alexei Stîrcea” a fost renovată
04 decembrie 2020, 14:00 views 3730

Școala de Arte „Alexei Stîrcea” a fost renovată

Cu suportul Primăriei Municipiului Chișinău, Școala de Arte „Alexei Stîrcea” a fost renovată, iar astăzi este de nerecunoscut.

Într-un mesaj plasat pe rețelele de socializare, administrația școlii aduce mulțumiri edilului capitalei, Ion Ceban, dar și celorlalte persoane care au contribuit la realizarea acestui vis.

„Este o mare onoare pentru noi să adresăm Primăriei Municipiului Chișinău, dlui Ion Ceban, Direcției Cultură a Primăriei municipiului Chișinău, dnei Valentina Volontir, sentimente de gratitudine, profund respect și apreciere, pentru întreaga activitate desfășurată și sprijinul acordat pe parcursul anilor procesului instructiv-educativ de studiere a artelor și cultivării importantelor valori spirituale ale neamului. Vă mulțumim pentru toate acțiunile de renovare a edificiului Școlii de Arte „Alexei Stârcea”, dorindu-vă multă sănătate și prosperitate în susținerea activităților cotidiene de promovare și valorificare a generației tinere de artiști”, se arată în mesaj.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

scoala , reparatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
526 locuitori

Iurievca este un sat din cadrul comunei Gradişte, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Cimișlia și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 526 de oameni. Satul Iurievca a fost menționat documentar în anul 1815 cu denumirea Gălbenița.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.