Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 ianuarie 2021, 14:00 views 2724
Toate centrele multifuncționale din capitală vor elibera acte de identitate în termen de 24 de ore
04 ianuarie 2021, 14:00 views 2724

Toate centrele multifuncționale din capitală vor elibera acte de identitate în termen de 24 de ore

De luni, 4 ianuarie, toate centrele multifuncționale din municipiul Chișinău vor elibera acte de identitate în termen de 24 de ore.

Este vorba despre pașaport, buletin de identitate şi de fișa de însoțire a buletinului. Anunțul a fost făcut de Agenția Servicii Publice.

Anterior, aceste documente erau eliberate în 24 de ore doar de unele centre multifuncționale, iar alte filiale prestau servicii de eliberare a actelor de identitate doar în termen de cinci zile lucrătoare, 15 sau 30 de zile calendaristice, transmite publika.md.

În același timp, ASP anunță că, începînd din 11 ianuarie, Secția evidență a actelor de identitate Centru din municipiul Chișinău își sistează temporar activitatea. Documentele confecționate în baza cererilor depuse în cadrul acestei instituții vor fi transmise la Centrul multifuncțional numărul 4 din Capitală.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

acte de identitate , documente

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
3938 locuitori

Balatina este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Balatina, Tomeştii Noi, Clococenii Vechi și Lipovăţ. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Glodeni și la 161 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3938 de oameni. Satul Balatina a fost menționat documentar în anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.