Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 ianuarie 2021, 16:02 views 2110
Aleea Mircea cel Bătrîn, mai bogată în mobilier urban, terenuri de joacă și camere de supraveghere (Foto)
22 ianuarie 2021, 16:02 views 2110

Aleea Mircea cel Bătrîn, mai bogată în mobilier urban, terenuri de joacă și camere de supraveghere (Foto)

Pe aleea Mircea cel Bătrîn, azi se lucrează pe alee la instalarea camerelor de supraveghere și la instalarea rețelei WiFi. Cel puțin asta scrie primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Edilul spune că sînt efectuate lucrări la definitivarea terenurilor de joacă este vorba de instalarea de dale din cauciuc.

„În total sînt 10 terenuri, 3 pentru sport și 7 terenuri de joacă pentru copii. Tronsonul între străzile, I.Vieru – Dumeniuc urmează să fie asfaltat și să fie instalat mobilierul. După reabilitarea totală vor fi: Bănci – 120; Urne – 120”, a punctat acesta.

Primarul mai spune că iluminatul a fost instalat și conectat.

„Cei care locuiesc în sectorul Ciocana cunosc. Pe alee principală a sectorului cu o lungime de 2,2 km, nu au existat suficiente coșuri pentru gunoi, bănci, nu era iluminat și nu mai vorbesc de alte condiții de recreere. Oamenii vor aprecia eforturile noastre”, a conchis edilul.

Sursa: ionceban.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , Ciocana

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
82 locuitori

Carabiber este un sat din cadrul comunei Iserlia, raionul Basarabeasca. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Basarabeasca și la 76 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 82 de oameni. Satul Carabiber a fost întemeiat în anul 1929.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.