Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 aprilie 2021, 12:40 views 3342
Locuitorii capitalei au ales cel mai reușit logo pentru aniversarea de 585 de ani a Chișinăului
25 aprilie 2021, 12:40 views 3342

Locuitorii capitalei au ales cel mai reușit logo pentru aniversarea de 585 de ani a Chișinăului

Chișinăuienii și-au ales un Logo pentru aniversarea a 585 de ani de la prima atestare documentară a capitalei, în cadrul unui concurs online anunțat de municipalitate.

Varianta declarată cîștigătoare Chișinău 585 aparține lui Alexandru Mîndrescu, care a acumulat cel mai mare număr de voturi din partea internauților.

Amintim că participanții la concursul pentru elaborarea LOGO-ului CHIȘINĂU-585, trebuiau să țină cont de anumite criterii: istoria, cultura, viața Chișinăului de astăzi și de altă dată, iar ideile lansate trebuie să fie creative, inovative și să corespundă evenimentului anunțat.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

logo , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1639
Populația:
1193 locuitori

Buşăuca este un sat şi comună din raionul Rezina, aşezat în regiune de şes şi coline. Satul este situat la o distanță de 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 1193 de oameni. Prima atestare documentară a satului Bușăuca datează din anul 1639.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.