Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 ianuarie 2013, 12:43 views 8947
16 ianuarie 2013, 12:43 views 8947

O nouă construcție neautorizată în parcul „Valea Morilor”

A început o nouă construcție în zona verde a parcului „Valea Morilor” din Capitală, transmite UNIMEDIA. Grupul „Salvați Chișinăul Verde” avertizează că pe str. Timiș, în apropiere de Teatrul Verde, a fost îngrădit un teren de 500 m.p. și au fost tăiați deja în jur de 30 de arbori.

UNIMEDIA a contactat autoritățile locale care au declarat că nu cunosc nimic despre acest caz.
„Din informațiile pe care le dețin la acest moment, pe adresa indicată nu avem eliberată o autorizație. Dar mъine echipa noastră va merge la fața locului și vă vom prezenta mai multe informații”, a menționat Gheorghe Răilean, şeful Direcţiei autorizare şi disciplină în construcţii.

Cuvinte cheie:

Chisinau , legal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1814
Populația:
3035 locuitori

Moscovei este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Trifeştii Noi și Moscovei. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Cahul și la 191 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3035 de oameni. Satul Moscovei a fost menționat documentar în anul 1814.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.