Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 mai 2021, 12:00 views 2698
07 mai 2021, 12:00 views 2698

Lucrările de reabilitare a Parcului „Alunelul”, pe ultima sută de metri

Lucrările de reabilitare a Parcului „Alunelul” sunt pe ultima sută de metri, asta după ce anterior au fost reluate, după o pauză în perioada rece a anului.

„Astfel, va fi instalat în totalitate sistemul de irigare, amenajată zona adiacentă a parcului din strada Milano și scena teatrului de vară. În paralel este amenajat mobilierul urban.

La final vor fi amenajate spațiile verzi și instalat sistemul audio, cu ajutorul căruia în parc va fi difuzată muzică. Amintesc că în prima etapă de reabilitare a parcului „Alunelul” au fost reparate aleile pietonale, a fost instalat sistemul de iluminat și de supraveghere video, construită scena teatrului de vară și havuzul muzical”, a punctat Ceban.

Ceban spune că totodată, au fost amenajate pistele pentru bicicliști, un teren de joacă pentru copii și un teren de sport multifuncțional.

Pentru lucrările de reabilitare a parcului „Alunelul”, Primăria Sectorului 6 al Municipiului Bucureşti a alocat 848 mii euro, cu implicarea surselor financiare din bugetul local de aproximativ 7 milioane.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

parc , reparatie , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1548
Populația:
1218 locuitori

Napadova este un sat şi comună din raionul Floreşti. Napadova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 44 km de orașul Florești și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1218 de oameni. Satul Napadova a fost menționat documentar în anul 1548.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.