Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 mai 2021, 10:10 views 3235
Codul Roșu de la Chișinău, anulat. Ce restricții rămîn în vigoare
22 mai 2021, 10:10 views 3235

Codul Roșu de la Chișinău, anulat. Ce restricții rămîn în vigoare

Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău, în contextul situației pandemice prin COVID-19, a hotărît să anuleze gradul de alertă Cod Roșu.

Astfel, s-a decis că în baza indicatorului de incidență cu COVID-19 în municipiul Chișinău se stabilește gradul de alertă Cod Portocaliu cu menținerea măsurilor de sănătate publică.

Cu toate acestea, portul măștilor de protecție în toate spațiile publice deschise și închise rămîne obligatoriu.

De asemenea, se permite accesul spectatorilor în tribune la competițiile sportive în sălile sportive și pe terenurile sportive la aer liber la capacitatea de 50% a acestora cu respectarea măsurilor de sănătate publică.

Totodată Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău a declarat acces liber în toate instituțiile de asistență medicală primară pentru vaccinarea împotriva COVID-19, indiferent de viza și locul de reședință, a tuturor locuitorilor de la 18 ani din municipiul Chișinău și R. Moldova.

Hotararea CESP Nr. 38 Din 2... by Primăria Chișinău

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , coronavirus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1797
Populația:
408 locuitori

Valea lui Vlad este un sat din cadrul comunei Dumbrăviţa, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Sîngerei și la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 408 oameni. Satul Valea lui Vlad a fost menționat documentar în 1797.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.