Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
31 mai 2021, 11:30 views 3357
Timpul e de vină: Manifestările dedicate Zilei Copilului, amînate
31 mai 2021, 11:30 views 3357

Timpul e de vină: Manifestările dedicate Zilei Copilului, amînate

Din cauza condițiilor climaterice nefavorabile, manifestările în aer liber dedicate zilei de 1 iunie vor fi mutate pentru a se desfășura la sfîrșitul săptămînii.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat la ședința serviciilor municipale de astăzi că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, manifestările cultural-artistice programate pentru celebrarea Zilei Internaționale a Copilului se vor desfășura la sfîrșitul acestei săptămîni.

„Meteorologii prognozează trei zile ploioase, începînd cu data de 1 iunie. Manifestările dedicate copiilor vor fi mutate pentru a se desfășura la sfîrșitul săptămînii”, a menționat Ceban.

În acest context, edilul capitalei a solicitat Direcției educație, tineret și sport și Departamentului cultură să monitorizeze situația creată pentru a selecta care dintre aceste manifestări cultural-artistice pot fi comutate.

Meteorologii au anunțat pentru zilele de 1-3 iunie averse de ploi și vreme rece.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Ziua Copilului , Chisinau , evenimente

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1798
Populația:
1378 locuitori

Jora de Mijloc este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lopatna, Jora de Sus, Jora de Mijloc și Jora de Jos. Localitatea se află la distanța de 27 km de oraşul Orhei şi la 72 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1378 de oameni. Satul Jora de Mijloc a fost întemeiat în anul 1798.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.