Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 iunie 2021, 12:00 views 2984
Traficul pe strada Ion Inculeț va fi suspendat. Cum va circula transportul public
30 iunie 2021, 12:00 views 2984

Traficul pe strada Ion Inculeț va fi suspendat. Cum va circula transportul public

Primăria municipiului Chișinău anunță că în perioada 29 iunie – 1 iulie 2021 va fi suspendat traficul rutier pe strada Ion Inculeț, pe tronsonul cuprins între străzile Gheorghe Cașu și Pan Halippa.

Măsura este luată în legătură cu executarea lucrărilor de reparație curentă a străzii Ion Inculeț, cu renovare învelișului asfaltic.

Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Traseul rutei de autobuz nr. 9 se modifică după cum urmează: în direcția or. Codru – de pe str. A. Mateevici pe străzile Pan Halippa, șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit; retur – de pe str. Grenoble pe străzile N. Testemițanu, Vl. Korolenco, Gheorghe Asachi, Pan Halippa, Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutelor de microbuz nr. 125, nr. 190 și nr. 191 se modifică după cum urmează: în direcția spre str. N. Testemițanu – de pe str. Tighina pe străzile A. Mateevici, Pan Halippa, șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble, str. N. Testemițanu și în continuare pe traseul stabilit; retur – de pe str. N. Testemițanu pe străzile Grenoble, Gheorghe Asachi, Pan Halippa, Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sînt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Sursa: sinteza.org

Cuvinte cheie:

drum , reparatie , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
457 locuitori

Rumeanţev este un sat din cadrul comunei Doina, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cahul și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 457 de oameni. Satul Rumeanțev a fost menționat documentar în anul 1878.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.