Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 iulie 2021, 12:30 views 2303
Încă 7 autobuze noi pe străzile din Chișinău: Unitățile de transport public au ajuns în capitală
14 iulie 2021, 12:30 views 2303

Încă 7 autobuze noi pe străzile din Chișinău: Unitățile de transport public au ajuns în capitală

Încă 7 autobuze din cele 58 cu parcurs achiziționate, au ajuns în Parcul Urban de Autobuze. Despre aceasta a anunțat primarul general, Ion Ceban.

„În total, 14 unități sînt deja pe loc iar în scurt timp urmează să fie aduse încă 4. Toate autobuzele sînt din Norvegia. Restul 40 de autobuze VDL din Olanda la fel vor veni cîte 10, la distanță de o săptămînă.

Din cele 58 de unități, 18 autobuze sînt MAN și Volvo iar 40 de autobuze VDL. Unitățile de transport vor trece testarea tehnică și vor ieși la linie.

În prezent, primarii din suburbii și responsabilii pregătesc lista celor necesare: stații de așteptare a transportului public, reparația drumurilor, dar și analizarea tronsoanelor unde este nevoie stringentă de transport public și repartizarea unităților.

Mulțumesc colegilor din executiv, de la PUA și mai multor consilieri municipali din diverse fracțiuni care s-au implicat în procesul de achiziționare a autobuzelor”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

autobuz , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1463
Populația:
1348 locuitori

Crişcăuţi este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Crişcăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Dondușeni și la 203 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1348 de oameni. Satul Crişcăuţi a fost menționat documentar în anul 1463.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.