Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 iulie 2021, 14:00 views 2354
Lucrări de reparaţie pe strada Calea Basarabiei
15 iulie 2021, 14:00 views 2354

Lucrări de reparaţie pe strada Calea Basarabiei

Edilul Capitalei, Ion Ceban, a anunţat despre lucrările de reparație a carosabilului pe strada Calea Basarabiei.

"A fost frezat asfaltul pe o suprafața de 20 de mii de metri pătrați, iar de astăzi a început așternerea stratului de egalizare după care urmează aplicarea stratului de uzură. Intervenița era strict necesară din cauza deteriorii asfaltului, iar șoferii erau nevoiți să ocolească zona.

Nodul respectiv este exploatat în deosebi de transportul de mare tonaj care iese sau intră în oraș, fiind cale de tranzit. În prezent sînt curățate Gurile de captare a apelor pluviale și pe tronsoanele cu risc sporit de inundații se pozează noi sisteme de evacuare."

Ceban a menţionat că lucrările sînt efectuate de „Exdrupo" şi că astăzi mai multe alte străzi și trotuare din capitală sînt în reparații.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , reparația drumurilor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
806 locuitori

Fîntîna Albă este un sat din cadrul comunei Parcova, raionul Edineţ.  Satul este situat la o distanță de 14 km de orașul Edineț, la 6 km de stația de cale ferată Brătușeni și 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 806 locuitori. Prima atestare documentară a satului cu denumirea Grumăzeni, din ținutul Hotin, datează din anul 1575.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.