Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 septembrie 2021, 10:05 views 1497
Ceban despre mirosul urît în Chișinău: ”Rog organele responsabile să se autosesizeze”
21 septembrie 2021, 10:05 views 1497

Ceban despre mirosul urît în Chișinău: ”Rog organele responsabile să se autosesizeze”

După ce săptămîna trecută a anunţat despre existenţa unor tentative de a arunca în canalizare pastile care ar provoca miros urît în Chişinău, primarul Capitalei, Ion Ceban, a revenit la acest subiect. El a solicitat repetat oamenilor legii să se autosesizeze, notează publika.

''Reiterez că este primul an cînd după mulţi, mulţi ani puturoși, în sfîrşit nu pute. O dată în plus rog organele responsabile să se autosesizeze în acest sens. Eu ştiu ce am vorbit şi ştiu că şi organele respective cunosc aceste lucruri.''

Săptămîna trecută, primarul Capitalei a spus că a aflat de la foşti angajaţi ai SIS despre faptul că s-ar arunca intenţionat pastile în apele reziduale pentru a provoaca miros urît.

''Am fost avertizat, inclusiv de unii foşti colaboratori ai SIS-ului, n-o să le dau nume, că s-ar putea să existe în această privință unele bazaconii făcute de colegii noştri de la autoritatea centrală. Inclusiv s-a vorbit de posibilitatea aruncării în sistemul de canalizare a unor pastile.''

La declaraţiile lui Ceban a reacţionat şi președintele Parlamentului, Igor Grosu. În cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune, şeful legislativului a făcut haz de necaz, menţionînd că primarul a privit prea multe filme de groază. Şi Serviciul de Informaţii şi Securitate a menţionat anterior că persoanele publice ar trebui să utilizeze doar date oficiale și verificate, evitînd trimiterile la presupuse surse anonime.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , Miros

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
338 locuitori

Ceapaevca este un sat din cadrul comunei Şalvirii Vechi, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Drochia și la 204 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 338 de oameni. Satul Ceapaevca a fost menționat documentar în anul 1919.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.